Uçak Otel

Uçak  Otel 

Gunumuzde ucus omrunu tamamlamis ucaklarin hurdaya ayrilmasini engelleyen bir firmadan bahsedecegim.  Bu eskiyen Uçaklari alip  Uçak  Otel  , Uçak  Restoran , Uçak  kafe olarak  yeniden kullanima kazandiriyorlar. 

Uçak  Otel Turkiye'de su ana kadar denenmis bir proje degildir.  Bunu yapacak bir ilk aranmaktadir. Bir butik otel seklinde olabilir. veya bir otelin devami olabilir. Yapilacak guzel bir mimari calisma ile tum dunyada adini sos ettirebilecek bir proje olacagi kesindir.  Insanlarin gunumuzde her turlu  istediklerine ulasabildikleri bu ortamda .  Artik farkliliklarin on plana gectigi su gunlerde insanlar siradan bir otel yerine butik otel dagbasinda bir kamp veya kimsenin bilmedigi yerlerde insanlarin yapmadigini yapmaya calisarak gecirmek istemektedirler. Kaciniz Uçak  Otel  de kaldiniz ?  Bu paylasimlarda insanlari bir kac adim one tasiyabilecek birprojedir.

Uçak  Otel  icin sponsor bulunabilir mi ?

Tabi ki Uçak  Otel  maliyeti biraz fazla olacaktir bu da ayricalikli olmanin bedelidir.  Fakat gorusulebilecek    Belediye , Ucak firmalari . Icecek firmalari gibi firmalarin  ucaga isim vermeleri veya kuyruk reklami ile  Uçak  Otel  maliyetini en aza indirmek mumkundur. 


Resimlerini gordugunuz MD82 Uçak  Kafe olarak tasarlanmis bir prototiptir.  Fakat bu tarz projeleri Turkiyenin Cesitli sehirlerinde hayata gecirdik.  Sizlerde bu tarz projelerin icinde olmak istiyorsaniz bizimle iletisime gecebilirsiniz

https://www.ucakotel.com/




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kargo Ucak Kiralama

Airplane Restaurants and Airplane Cafe